Plastové kryty na práhy
Moderátor: Blue Lanos
- 
				Radim Fajkus
Plastové kryty na práhy
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli se dají koupit plastové kryty na prahy.Nedavno jsem totiž ťuknul práh nejspíš o vysoký sníh. 

- Reklama
Prhy
Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka

Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km

Re: Prhy
Myslím, že nehľadá tuningové prahy, ale iba také "krytky" pod prah. Niečo ako sa dáva do blatníkov.MilanK píše:Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka
Skús napísať do ACH Ostrava a spýtať sa.
Pěkný po půlnocimipo píše:Myslím, že nehľadá tuningové prahy, ale iba také "krytky" pod prah. Niečo ako sa dáva do blatníkov.MilanK píše:Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka
 Sraz za 48 počasí?Snad už bude líp
 Sraz za 48 počasí?Snad už bude líp  
 Tak to do blatníků bych asi potřeboval!!!Od posypu mám tak opískovaný podběhy pomalu na plech
 Samozřejmě jak se udělá líp tak to natřu ale nějaký lepší kryt by nebyl špatný!!
 Samozřejmě jak se udělá líp tak to natřu ale nějaký lepší kryt by nebyl špatný!!Jestli někdo ví něco lepšího jsem jedno velký ucho

Ať nám jezdí a nezlobí

- 
				Radim Fajkus
Jo,to přesně hledám!!!A ještě mi prosimtě řekněte co je to ACH Ostrava??Není to nahodou Auto centrála Hulváky???mipo píše:Myslím, že nehľadá tuningové prahy, ale iba také "krytky" pod prah. Niečo ako sa dáva do blatníkov.MilanK píše:Skus pozriet www.tuning-centrum.cz maju tam univerzalne prahy , nastavitelne dlzka
Áno, ACH je Autocentrum Hulváky v Ostrave.Radim Fajkus píše:A ještě mi prosimtě řekněte co je to ACH Ostrava??Není to nahodou Auto centrála Hulváky???