Nedávno jsem si taky pořídila Nexijku a jsem s ní plně spokojená, jen mi neustále během jízdy svítí kontrolka Airbagu, nevíte v čem by mohla být zrada? Díky za info.
  Nedávno jsem si taky pořídila Nexijku a jsem s ní plně spokojená, jen mi neustále během jízdy svítí kontrolka Airbagu, nevíte v čem by mohla být zrada? Díky za info. 
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 a vše bude fungovat normálně. Pokud ale airbag byl opravdu vystřelený, pak......
 a vše bude fungovat normálně. Pokud ale airbag byl opravdu vystřelený, pak......  

milosh si zase prihrieva svoju políffčičku
 milosh si zase prihrieva svoju políffčičku 

Bylo mi receno, ze kontrolka zacla svitit zniceho nic behem jizdy, tak nevim, ale vystreleny nebyl.Pajda píše:Byl jsem poučen, že případě odpojení baterie nebo poklesu napětí v síti se toto může projevit signalizací závady u airbagu. Tedy rozsvítí se kontrolka. Po připojení auta na počítač v případě, že je příčina problému tady dojde k vynulování chybya vše bude fungovat normálně. Pokud ale airbag byl opravdu vystřelený, pak......

Milosh by neměl zastrašovat majtele jiných verzí než 3d hb!!

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |