Zima je tento rok ukrutne dlha
 a to aj bolo pricinou celej udalosti. Stacil dvojmetrovy zavej tvrdeho snehu, na ktory som nechtiac vybehol predny kolesom a potom uz len otocil cez strechu ako v kacnom filme.
 a to aj bolo pricinou celej udalosti. Stacil dvojmetrovy zavej tvrdeho snehu, na ktory som nechtiac vybehol predny kolesom a potom uz len otocil cez strechu ako v kacnom filme.  
 Nastastie sa nikomu nic nestalo, ale Lanos si to odniesol riadne. Kedze havarijna poistka prave vyprsala
 budem musiet hradit opravu z vlastneho vrecka.
 budem musiet hradit opravu z vlastneho vrecka.  Auto ma najazdene 77 tis a vsetko ostatne okrem pokryvenej karoserie je v poriadku. A tak sa natiska otazka, ci ma zmysel investovat do drahej opravy, (100tis podla servisu) alebo co s nim?
  Auto ma najazdene 77 tis a vsetko ostatne okrem pokryvenej karoserie je v poriadku. A tak sa natiska otazka, ci ma zmysel investovat do drahej opravy, (100tis podla servisu) alebo co s nim?Ak by ste poznali niekoho, kto by to este vedel dat dokopy za rozumne peniaze, tak dajte vediet.

ale keby sa dala zohnat nova kasna niekde bolo by to asi ine...
 ale keby sa dala zohnat nova kasna niekde bolo by to asi ine...

Ak by sa vsetko podarilo a zostalo mi nieco z povodneho Lanosa, pripadne cely
 Ak by sa vsetko podarilo a zostalo mi nieco z povodneho Lanosa, pripadne cely