Ale je to moj nazor. Ono uz sa tie jazdne vlastnosi nezlepsia o tolko ako ked prejdes zo 175 na 195
 Ale je to moj nazor. Ono uz sa tie jazdne vlastnosi nezlepsia o tolko ako ked prejdes zo 175 na 195  A chudak afto a suciastky ked to ma tocit take kolesa
  A chudak afto a suciastky ked to ma tocit take kolesa  Ale je to nice
  Ale je to nice  
Moderátor: Blue Lanos
 Ale je to moj nazor. Ono uz sa tie jazdne vlastnosi nezlepsia o tolko ako ked prejdes zo 175 na 195
 Ale je to moj nazor. Ono uz sa tie jazdne vlastnosi nezlepsia o tolko ako ked prejdes zo 175 na 195  A chudak afto a suciastky ked to ma tocit take kolesa
  A chudak afto a suciastky ked to ma tocit take kolesa  Ale je to nice
  Ale je to nice  

Ten rozměr 195/50/15 je optimální!!!
 Ten rozměr 195/50/15 je optimální!!!  Taky jsem původně uvažoval o 16", ale když jsem si uvědomil, že to ještě budu snižovat, tak jsem to zavrhnul. Těch 205/40/16 by bylo už opravdu hodně brutálních a nejsme ve Francii, kde jsou rovné cesty!!
 Taky jsem původně uvažoval o 16", ale když jsem si uvědomil, že to ještě budu snižovat, tak jsem to zavrhnul. Těch 205/40/16 by bylo už opravdu hodně brutálních a nejsme ve Francii, kde jsou rovné cesty!!  Už tak to mám tvrdé až moc!!
 Už tak to mám tvrdé až moc!! 
 Som sa viezol nedavno v kolegovom seriaku 175/70 R13 a to teda rozdiel je hlavne pri prechadzani akychkolvek nerovnosti sa to neda porovnat s konfortnostou 175 koveho profilu
 Som sa viezol nedavno v kolegovom seriaku 175/70 R13 a to teda rozdiel je hlavne pri prechadzani akychkolvek nerovnosti sa to neda porovnat s konfortnostou 175 koveho profilu  Ale menej ako 50 ma vyznam ist len tam, kde bud nie je zima alebo maju cestari viacej penazi lebo tuto je to o drzku
  Ale menej ako 50 ma vyznam ist len tam, kde bud nie je zima alebo maju cestari viacej penazi lebo tuto je to o drzku  Kolkokrat sa vyhnem 4 mensim jamam a do 5 vacsej vhupnem
  Kolkokrat sa vyhnem 4 mensim jamam a do 5 vacsej vhupnem 

auto celkově ztvrdlo
 auto celkově ztvrdlo   přestalo se chvět za jízdy
 přestalo se chvět za jízdy   dají se s ním projíždět zatáčky rychleji za pocitu výrazně větší jistoty
 dají se s ním projíždět zatáčky rychleji za pocitu výrazně větší jistoty  při průjezdu hlučnost je dobrá a dost záleží na povrchu někde je to hlučný jako hrom a jinde zase vůbec nevím že jedu
  při průjezdu hlučnost je dobrá a dost záleží na povrchu někde je to hlučný jako hrom a jinde zase vůbec nevím že jedu   . Dříve sem měl lehce tendenci k tomu že auto táhlo mírně doprava dnes jede jak po kolejích a to je asi jediná výtka protože vyjeté koleje na dálnici nebo výtluky v pražské silniční síti jsou docela úděsný .Dost mě překvapilo jak je auto na vyjeté koleje citlivé a je to i dost nepříjemné ale podle mínění kolegů z práce to je normální
 . Dříve sem měl lehce tendenci k tomu že auto táhlo mírně doprava dnes jede jak po kolejích a to je asi jediná výtka protože vyjeté koleje na dálnici nebo výtluky v pražské silniční síti jsou docela úděsný .Dost mě překvapilo jak je auto na vyjeté koleje citlivé a je to i dost nepříjemné ale podle mínění kolegů z práce to je normální   jinak naprostá spokojenost jen to chce trochu času abych auto umyl a vyfotil nějak nestíhám
 jinak naprostá spokojenost jen to chce trochu času abych auto umyl a vyfotil nějak nestíhám   

, ale chovají se tak všechna auta
 , ale chovají se tak všechna auta   
 správní poplatek a policajt se mě jen zeptal jakej rozměr tam chci zapsat a za 30 minut  sem šel domu i se zapsanejma kolama v dokladech takže maj poliši
  správní poplatek a policajt se mě jen zeptal jakej rozměr tam chci zapsat a za 30 minut  sem šel domu i se zapsanejma kolama v dokladech takže maj poliši   smůlu
 smůlu   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |