-> jojo, chyba prut anteny.. pracuje sa na nom

-> tie strieborne zrkadla su taky ulet

-> este stale zimne pneu

-> prvy clanok, ktory som si na strankach o lanosoch precital, bol o striekani palubovky, tak som sa nechal inspirovat...

-> trocha cistenia si zasluzi aj motor.. no a kryt motora (vyfuku) si to "odniesol" najviac - zakladova cervena farba, na tom strieborna a ked sa to cele prvy krat zahrialo od tepla z motora, vznikla z toho taka jemne zlato-strieborna

A pěkně prudkýho!
 A pěkně prudkýho!     Ale já bych potřeboval hlavně nastříkat celý auto, bohužel si to nemůžu dovolit. No možná se vyřádím na palubovce, ale jsem dost nešikovnej a mám z toho celkem strach.
  Ale já bych potřeboval hlavně nastříkat celý auto, bohužel si to nemůžu dovolit. No možná se vyřádím na palubovce, ale jsem dost nešikovnej a mám z toho celkem strach. 
 nikdy som predtym nic nestriekal a vyzera to vcelku normalne, bez ziadnych stekancov.. naozaj je to asi najlahsia "tuningova" somarinka na lanosoch.
 nikdy som predtym nic nestriekal a vyzera to vcelku normalne, bez ziadnych stekancov.. naozaj je to asi najlahsia "tuningova" somarinka na lanosoch.
 Motor je vystrikanej wapkou ? Nedela to potom nejakou neplechu ? Jinak je to parada. Akorad bych to nenechaval pred panelaken, nemohl bych v noci klidne spat
  Motor je vystrikanej wapkou ? Nedela to potom nejakou neplechu ? Jinak je to parada. Akorad bych to nenechaval pred panelaken, nemohl bych v noci klidne spat  

Dufam, ze si aj povysaval lebo si tam mal vo vnutri viac popola ako v nasej popelnici
 Dufam, ze si aj povysaval lebo si tam mal vo vnutri viac popola ako v nasej popelnici