ako nie su zle ale zeby mi to chytlo za sekundu to ne
tak dve sekundy okoloModerátor: Blue Lanos
ako nie su zle ale zeby mi to chytlo za sekundu to ne
tak dve sekundy okolo
Tohle se mi taky stalo, ze nesly ty svicky vubec povolit. Zrusil jsem na tom svickac. Ten obycejnej hlinikovej nebo z ceho to je. Zajel jsem na benzinku, koupil novej a pak jsem to uz povolil. Chtelo to jenom vetsi paku.Reverend píše:Vidim temu sviecky, tak prilozim svoju otazku:
Ako na to, ked sa svieckam nechce von? (na svieckovy kluc je udelena dost velka sila a sviecka nie povolitAku fintu na to
)
tak tak, ty klice z marketu a benzinek sou na prd, je potreba poradna kulatina a paka, jinak to jde hodne blbepetrm píše:tak na tohle bacha taková zalomená svíčka v hlavě je svinstvo chce to zalévat ji nějakým sprejem na povolování a nechat ho působit třeba do druhého dne a pak opatrně zabrat jako na povolení a pak zase na utažení a samozřejmě je na to potřeba pořádný klíč nejlíp gola a nástavec a jemným zvyšováním síly se pokusit ji uvolnit
jj, kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě hrubší síla, kde nepomůže kladivo, pomůže ještě větší kladivomilosh píše:tak tak, ty klice z marketu a benzinek sou na prd, je potreba poradna kulatina a paka, jinak to jde hodne blbe
jeden chlapek co chtel vymenit svicky mi jednou rekl, kdyz do ni poklepu tak povolipetrm píše:držím palce opatrně abys ji nezlomil nebo neutrh
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |