no uz to laduju do PDA, mazec !!!! zadam ze chci vyhledavat na srazu treba jeskyne a uz tam jedu
Kupa PDA s GPS
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Jo, tak to ti neporadím. Já jsem totiž zatím PDAčkář čekatel, a protože každej den cestuju půl hodiny tramvají do práce a odpoledne to samý zpátky, tak mám představu, že bych si na tom i něco přečet.milosh píše:No vidis, uz je to tak. Ba ne, trosku jsem mel ted vedlejsi prijmy. Spis mi rekni kde stahnu nejaky best soft-free bez kteryho se neobejdu a taky nejaky gamesky? Mahjong a podobne
Takže jedině VGA, původně jsem chtěl jít do Acera n311, tam mne odradily ty počáteční problémy se zatuháváním, takže jsem změnil požadavek na Looxe N560, už jsem ho měl i objednanýho, ale pak jsem našel včera přímo na webu Fujitsu-Siemense, že bude k dostání až během 14 dnů (přitom od 18.4. měl být údajně v Česku), takže se mně v hlavě rozblikala varovná kontrolka a objednávku jsem stornoval... Nicméně je to favorit, ale až bude mít vychytaný mouchy.
BTW brácha občas vozí auťáky z Německa, opatřil jsem mu iPaq 5450 s bluetooth GPS Leadtek a TomTomem a je z toho tak nadšenej, že teď jezdí do Němec každý týden. Na internetu si vyhlídne auto, naťuká do iPaqu adresu a zastaví až před bazarem...
Tak to je skoro přechozený
. No ale zase máš jakous takous jistotu, žes manželku prokouk a nedopadneš jako já
. Když mne uháněla, tak bez řečí vylezla z Ramzový na Šerák (v říjnu, lanovka nejezdila) a šli jsme na Červenohorský sedlo, teď má kecy, když má jít z Šeráku (kam ji vyvezla lanovka) jenom na Červenohorský sedlo
.
Docente, jojo, uz se trosku zname
Jinak abych nebyl OT, zajimalo by me zda mi nekdo pomuze s POI pro Daewoo/Chevrolet. Koukal jsem ze v seznamu na www.poi.cz jsou zastoupeny skoro vsechny znacky, ale mozna by se to dalo vybrat z odkazu autoservisy, no neni problem najit souradnice na www.mapy.cz ale ctelo by to mit seznam vsech nyni aktivnich daewoo autosalonu/servisu
Jinak abych nebyl OT, zajimalo by me zda mi nekdo pomuze s POI pro Daewoo/Chevrolet. Koukal jsem ze v seznamu na www.poi.cz jsou zastoupeny skoro vsechny znacky, ale mozna by se to dalo vybrat z odkazu autoservisy, no neni problem najit souradnice na www.mapy.cz ale ctelo by to mit seznam vsech nyni aktivnich daewoo autosalonu/servisu
-
Vojta
Já ji chápu. Proč se štrachat pěšky ze Šeráku, když se tam pohodlně dostane z Jeseníku autobusem nebo autemDocent píše: Když mne uháněla, tak bez řečí vylezla z Ramzový na Šerák (v říjnu, lanovka nejezdila) a šli jsme na Červenohorský sedlo, teď má kecy, když má jít z Šeráku (kam ji vyvezla lanovka) jenom na Červenohorský sedlo.
Odpovim si sam, kdyz to stihnu jeste dneska, tak to sem vecer hodim, docela to je v klidumilosh píše:Vojto a Docente, prosim o ukonceni OT, toto je tema o PDA![]()
Tak uz jsem nasel vsechny daewoo prodejny a servisy v CR, pokud nekdo chcete do mapy (POI) zanest i Slovensko, poslete mi adresy vcetne souradnic
Bude to ale jen pro Cechy a Moravu, SK nemam
Tak neco malo uz jsem zplodil, kdo ma zajem a vlastni navigaci TOMTOM staci si stahnout tento zip, kde jsou 2 soubory a pak to nahrat do aktualniho adresare s mapou a dalsi BZ jsou tam
https://www.chevroletclub.cz/chevrolet-poi.zip
https://www.chevroletclub.cz/chevrolet-poi.zip
dobra pace jen jeste zkontroluj format tlf. cisla,aby se dalo z TT rovnou volat..
jinak TT ma jednu jedninou nevyhodu a to omezeni asi na 33 (ted z hlavy nevim) kategorii POI ..
jinak samo POI z TomTom dela neprekonatelnou navigaci (i bez nich jsou,ale nej..to je bez debat)
jinak TT ma jednu jedninou nevyhodu a to omezeni asi na 33 (ted z hlavy nevim) kategorii POI ..
jinak samo POI z TomTom dela neprekonatelnou navigaci (i bez nich jsou,ale nej..to je bez debat)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak 
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mám PDA - HP iPAQ 4700 a nemůžu si ho vynachválit. Je sice bez navigace, ale od toho mám navigaci TomTom 
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
tak si do toma nahraj POI daewoo/chevy - https://www.chevroletclub.cz/chevrolet-poi.zipIvan píše:Mám PDA - HP iPAQ 4700 a nemůžu si ho vynachválit. Je sice bez navigace, ale od toho mám navigaci TomTom
a jedes