Někde jsem, ale četl, že je nutná ještě jakási kontrola nějakýho technika s osvědčením typu "K" myslím. Tak tedy je potřeba provést kontrolu u certifikovaného technika nebo ne??petrm píše:To dettectorr : Kdybys měl někdy cestu do Prahy ozvy se já už zápis 15" do TP dělal a klidně ti certifikát půjčím abys to mohl nechat zapsat ale dělal bych to hodně rychle než se zase nějak změní předpisy v době kdy sem to dělal já myslím před dvěma rokamam tak to nebyl absolutně problém trvalo to celé 10 minut a stálo to 50 Kč kolek

A pěkně prudkýho!
 A pěkně prudkýho!    
 Bohužel už nevím kde jsem to viděl jinak bych dal odkaz. Ale přišlo mi to taky hodně složitý, nebo spíš zbytečný. Proto asi požadují jen ten certifikát.
  Bohužel už nevím kde jsem to viděl jinak bych dal odkaz. Ale přišlo mi to taky hodně složitý, nebo spíš zbytečný. Proto asi požadují jen ten certifikát.

sorry ja som nejak zabudol zareagovat
 sorry ja som nejak zabudol zareagovat  Jasne, ze to mozes dokonca som sa raz nato pytal aj v pneuservise a tam mi to potvrdili takze je to na 1000%
 Jasne, ze to mozes dokonca som sa raz nato pytal aj v pneuservise a tam mi to potvrdili takze je to na 1000%