Pracujem ako príjímacia technička, fakturantka, pokladníčka a všeličo, čo treba a okrem toho sa starám o 18 PC v sieti. Zatial úspešne - všetky fungujú

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

S příkladama na parciální derivace a Taylorův polynom před sebou s láskou vzpomínám na ty časy, kdy jsme brali logaritmyMarra píše:a zrovna berem logaritmy...

Ale dneska bych už stejně žádnej logaritmus nespočítal, všecko jsem zapomněl...
 Ale dneska bych už stejně žádnej logaritmus nespočítal, všecko jsem zapomněl...Nepochopil jsem proč zdůrazňuješ že nejsi údržbář.Technik je technik a údržbář je údržbář.To jsou dva pojmy.Tomáš píše:Technik správy budov ( jo a neznamená to údržbář ) , pro jednu nejmenovanou banku ()
 . Já byl před rokem a půl chvíli nezaměstnanej, a to jsem čuměl na pozice...
 . Já byl před rokem a půl chvíli nezaměstnanej, a to jsem čuměl na pozice...  .
 . ...
 ...Nyní nevím kam míříš.Já jsem momentálně řidič,žádný driving director.A abych byl upřímný,Tomáš měl jenom strach,aby jsme si ho nepletli s údržbářem.Tak jsem se zeptal proč ? Já mám také střední školu a co !!! Zde byla původní otázka "Co dělají dejváci",nebo nám jde společenské zařazení ?Docent píše:Václave Václave, je vidět, že pracuješ, nerozhlížíš se po světě a nejsi "in". Já byl před rokem a půl chvíli nezaměstnanej, a to jsem čuměl na pozice...
Prodavač je "sales manager", vedoucí krámku je "key account manager", takže se beze studu označ jako "driving director".
BTW ty 19-20letý kravky v personálních agenturách, které rozhodují o osudu lidí, jsou kapitola sama pro sebe... V jedné nejmenované agentuře mně předložili test z němčiny, takže jsem ho vyplnil, červenou propiskou jim opravil chyby, které v tom testu měli, a kravce jsem sdělil, že by si měli chyby v tom testu opravit, že to nepůsobí dobře... Čuměla jak vrána, prohlásila, že německy neumí, že kolegyně, a celkem překvapivě už se mně z oné agentury neozvali...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |