Pro me je hlavne dulezity, aby mi to pak fungovalo a kdyz u znamych nemam jistotu , ze tomu opravdu rozumi, tak mi nezbyva, nez to dat do servisu a riskovat svicky (teda doufam, ze jen svicky...)
 Pro me je hlavne dulezity, aby mi to pak fungovalo a kdyz u znamych nemam jistotu , ze tomu opravdu rozumi, tak mi nezbyva, nez to dat do servisu a riskovat svicky (teda doufam, ze jen svicky...)Moderátor: Blue Lanos

Jaký servis navštěvuješ?Vazoun píše:Já osobně mám následující poznatek kolem 3 garanční prohlídky Matize Se:
dostal jsem k seznámení dodatek následujícího znění : servisní prohlídka po
3 letech obsahuje -- výměnu motorového oleje a filtru -- vzduchového filtru--
filtru paliva -- výměny chladící kapaliny -- výměna převodového oleje --
výměna řemene pohonu.Časová norma na tuto prohlídku je stanovena na
4.5 Nh. Zároven máte právo žádat opravu brzdové soustavy která má být
provedena v době záruky.
Provedeno bylo : výměna filtru oleje za 180.-Kč
výměna olejeOMV control light 10 W 40 za 447.-Kč
výměna brzdové kapaliny ESSO za 186.56Kč
výměna filtru paliva za 300.20Kč
likvidace odpadu za 60.-Kč
Mechanické práce za 915.-Kč
Celkem jsem autorizovanému servisu uhradil dle danového dokladu 2.089.-Kč
Brzdovou soustavu zkontrolovali a neshledali zjevných závad a bylo zametýno. Zdraví - Vazoun

- nemohl jsem ho navlíknout. Šel jsem koupit novej a chtěl delší. Prodavač se mě ptal na jaký auto? Já mu povídám, že ten rozměr co mi chce prodat je malej. Nakonec mi vysvětlil že klíňák se, pokud není namontován se během stárnutí sám od sebe zkracuje.
  - nemohl jsem ho navlíknout. Šel jsem koupit novej a chtěl delší. Prodavač se mě ptal na jaký auto? Já mu povídám, že ten rozměr co mi chce prodat je malej. Nakonec mi vysvětlil že klíňák se, pokud není namontován se během stárnutí sám od sebe zkracuje.   
   Měl pravdu, ten co prodal jsem normálně nasadil a ten pro strýčka vyhodil.
  Měl pravdu, ten co prodal jsem normálně nasadil a ten pro strýčka vyhodil.  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |