Tak ať sundaj cihlu z toho plynutomisoft píše:No vsetko zalezi od stylu jazdy. Pocul som od viacerych ludi ze aj felda si po meste potiahne tak 10l benzinu.
 ...mně jezdí Felcka po městě za 7 litrů...
 ...mně jezdí Felcka po městě za 7 litrů...Moderátor: Blue Lanos
 ),tak se po ni za cenu 120 tis kč jen zaprášilo ....a za 129tis jsem koupil Mondeo MK 2 - po prvnim majiteli,jen 80 tis. najeto se serviskou,dovoz německo-jelikož se v autech vyznam,tak jsem provedl dukladnou kontrolu a opravdu odpovidalo 80 tis. je ve velmi dobre vybave bude mi ho opravdu lito
 ),tak se po ni za cenu 120 tis kč jen zaprášilo ....a za 129tis jsem koupil Mondeo MK 2 - po prvnim majiteli,jen 80 tis. najeto se serviskou,dovoz německo-jelikož se v autech vyznam,tak jsem provedl dukladnou kontrolu a opravdu odpovidalo 80 tis. je ve velmi dobre vybave bude mi ho opravdu lito  prez zimu jsem s nim do teď najel 20 tis bez jediného zavahani,ale z duvodu koupi bytu atd atd...musi jit pryč
 prez zimu jsem s nim do teď najel 20 tis bez jediného zavahani,ale z duvodu koupi bytu atd atd...musi jit pryč  ...takze jen abych to upřesnil - chcete-li tiche pohodlne auto tak od feldy ruce pryc - hlucnost,nepresne razeni,tezke rizeni (ale docela solidni jizdni vlastnosti)...a hodne nadsazena cena vzhledem ke konkurenci a uzitne hodnotě...
...takze jen abych to upřesnil - chcete-li tiche pohodlne auto tak od feldy ruce pryc - hlucnost,nepresne razeni,tezke rizeni (ale docela solidni jizdni vlastnosti)...a hodne nadsazena cena vzhledem ke konkurenci a uzitne hodnotě...
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |