Moderátor: Blue Lanos

Oknem to nenímartin píše:to je zajimave, me taky hvizdaj prave dvere, rek bych ze okno neni dokonale pritlaceny ke gume , ale elektrika to proste vic nezavre
 Když chytnu za madlo a přitáhnu dveře k sobě tak to přestane, bude to spíš těsnící gumou. Nevim jak vám, ale mě se pořád sune a hromadí se mi nahoře v rohu, budu ji muset asi vyměnit
  Když chytnu za madlo a přitáhnu dveře k sobě tak to přestane, bude to spíš těsnící gumou. Nevim jak vám, ale mě se pořád sune a hromadí se mi nahoře v rohu, budu ji muset asi vyměnit  

Skor by som povedal, ze sa neda rychle zabrzditPeca píše:(se seriovymi brzdami na nexii se neda jezdit rychle!)

Ale mne to po rovine da tak 176km uvidime kolko to bude pri vlozke K&N a svieckach bud to NGK alebo Bosh
   Ale mne to po rovine da tak 176km uvidime kolko to bude pri vlozke K&N a svieckach bud to NGK alebo Bosh  Som zvedavy
  Som zvedavy 

Zdalo sa mi to s nimi lepsie
  Zdalo sa mi to s nimi lepsie  Kuzel tam nedam nechce se mi spekulovat z umiestnenim a roznym tepelnym stitom
  Kuzel tam nedam nechce se mi spekulovat z umiestnenim a roznym tepelnym stitom  Bude musiet stacit vlozka
  Bude musiet stacit vlozka  ale snad to pojede potom uz aspon 190km
 ale snad to pojede potom uz aspon 190km  

Jazdil som 1/2 roka v nemecku na Felde a mozem povedat, ze mi sa to tu nenaucime ani v roku 3000 tak jazdit ako oni
 Jazdil som 1/2 roka v nemecku na Felde a mozem povedat, ze mi sa to tu nenaucime ani v roku 3000 tak jazdit ako oni  
   Nemci sa vedia aj ponahlat aj dodrziavat predpisy a disciplinu!!!
 Nemci sa vedia aj ponahlat aj dodrziavat predpisy a disciplinu!!!

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |