Fórum usíná o půlnoci ...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- 
				Vojta
- Reklama
- 
				Mitch z ráje Českýho
Je mi tedy "51." , ale na mrtvýho si ještě nepřipadám.Vojta píše:Je tu mrtvo a já jsem skoro mrtvej taky. Včera a dnes jsme stěhovali synovce, montovali a šibovali nábytek. Ani jeden fotbal jsem neviděl. Ještě jsem stačil dát na autokacik link na tuningpárty v Hradci Králové (Badger mě požádal). A jdu do hajan.
 "Šak" se taky dočkáte pánové,že si ráno každý den pospíte do 9.hod.
  "Šak" se taky dočkáte pánové,že si ráno každý den pospíte do 9.hod.   
   pak kafíčko,cigárko,kouknout co se děje na netu,dát si dobrý oběd,hoďku si pospat-pak kafíčko,cigárko...Není nad "zdravý" způsob života
  pak kafíčko,cigárko,kouknout co se děje na netu,dát si dobrý oběd,hoďku si pospat-pak kafíčko,cigárko...Není nad "zdravý" způsob života   A jestli si myslíte,že tohle je provokace,tak to tedy provokace v žádném případě...no to tedy vůbec....ani náhodou....  JE!!!!
  A jestli si myslíte,že tohle je provokace,tak to tedy provokace v žádném případě...no to tedy vůbec....ani náhodou....  JE!!!!  
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Ach ta pohoda
Je poznat že,v 51 letech jsi zcela zdráv a v pohodě.Taky jsem býval a v těch
letech jsem přestal kouřit.Zbytečně bych kolego ty mladší kolegy nedráždil.
Nemůžeš vědět jak se kdo vyspal ... cha,cha,cha 

Nic ve zlém ale v 68 se už v takové pohodě cítit nebudeš, to garantuji každému na tomto foru také všechny zdravím a pěkný den přeje " Vazoun "

Nic ve zlém ale v 68 se už v takové pohodě cítit nebudeš, to garantuji každému na tomto foru také všechny zdravím a pěkný den přeje " Vazoun "
- 
				Mitch z ráje Českýho
Re: Ach ta pohoda
Vazoun píše:Je poznat že,v 51 letech jsi zcela zdráv a v pohodě.Taky jsem býval a v těch

Dobře,když je něčeho víc,dá se z toho ubrat...skutečného mládí dosahujeme ve zralých letech. No v pohodě jsem,ale tak zcela zdráv nejsem a nemyšleno: "až na tu hlavu"
    Dobře,když je něčeho víc,dá se z toho ubrat...skutečného mládí dosahujeme ve zralých letech. No v pohodě jsem,ale tak zcela zdráv nejsem a nemyšleno: "až na tu hlavu"  
   Chválím Matízka...po 2x zlomeném obratli bederní páteře je to jedno z mála aut,do kterého se dá normálně nastoupit.Do předchozího Una jsem lezl jak tankista
    Chválím Matízka...po 2x zlomeném obratli bederní páteře je to jedno z mála aut,do kterého se dá normálně nastoupit.Do předchozího Una jsem lezl jak tankista  a někdy bych nevlezl ani do maringotky
  a někdy bych nevlezl ani do maringotky  
 A "kluci" na foru"? Ty jsou fajn a věřím,že to ustojí... Když si tak pročítám ostatní fora, to Daewoo je bez nadsázky nejlepší a ani nepotřebuje nějaké zásahy adminů.Ale jelikož jsem tady krátce,tak nemůžu přijít na to čím to je a docela by mě zajímal věkový průměr Matízkářů,kterým přeju také hezký den.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Lze to zjistit?
Máš pravdu kolegáčku z Ráje, opravdu by mohl být věkový průměr velice
zajímavý. Jsem přesvědčen,že nás starších opotřebovaných dopisovatelů
sem do fora moc nepíše.A je to škoda,lze se zde hodně poučit,mnohdy také
zasmát a pobavit - nemám pravdu?Stačí dobře pročítat příspěvky a názory.
Když tady na severu Čech / Šluknovsko / je venku ve stínu 30 C,kolik musí
být na jihu??? Zdraví pečící se " Vazoun " 

- 
				Vojta
U členů MATÍZ CLUBU (nemám od všech rok narození) vychází zatím průměr 36,2. Když vezmu i kluky ze Slovenska a nečleny clubu z Čech, vychází to asi na 38 roků.Mitch z ráje Českýho píše: ........a docela by mě zajímal věkový průměr Matízkářů,kterým přeju také hezký den.
- 
				Mitch z ráje Českýho
Re: Lze to zjistit?
V Ráji je dnes jako v pekle...Vazoun píše:Máš pravdu kolegáčku z Ráje, opravdu by mohl být věkový průměr velice

Myslím,že mi "opotřebovaní" se nenecháme zahanbit a nebudeme tu jen pro zasmání,i když s úsměvem prý jde všechno líp,jenže zkuste se smát když si skřípnete palec a ten mi teď modrááááá..ááá.
  Myslím,že mi "opotřebovaní" se nenecháme zahanbit a nebudeme tu jen pro zasmání,i když s úsměvem prý jde všechno líp,jenže zkuste se smát když si skřípnete palec a ten mi teď modrááááá..ááá.  Ale na to jak si občas "rýpnu" se ta omladina mezi 18.-45.lety
   Ale na to jak si občas "rýpnu" se ta omladina mezi 18.-45.lety   drží statečně.Takže ještě jednou hezký den Matízkářům v celé republice a "mazejte" k vodě,tam si dejte jedno chlazený...mimochodem blíží se Svijanské slavnosti a bude to nářez,to také nejsou špatné srazy!
  drží statečně.Takže ještě jednou hezký den Matízkářům v celé republice a "mazejte" k vodě,tam si dejte jedno chlazený...mimochodem blíží se Svijanské slavnosti a bude to nářez,to také nejsou špatné srazy! 
- 
				Mitch z ráje Českýho
Tak Matízkáři, přiznejte se komu je víc jak jeden rok?Vojta píše:U členů MATÍZ CLUBU (nemám od všech rok narození) vychází zatím průměr 36,2. Když vezmu i kluky ze Slovenska a nečleny clubu z Čech, vychází to asi na 38 roků.Mitch z ráje Českýho píše: ........a docela by mě zajímal věkový průměr Matízkářů,kterým přeju také hezký den.
 No ale když vezmu v úvahu počet členů,tak ten průměrný věk s Vazounem pěkně kazíme
  No ale když vezmu v úvahu počet členů,tak ten průměrný věk s Vazounem pěkně kazíme   
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jak to řešit
A to si myslíš ty kluku z Ráje, že se kvůli tomu, že kazíme věkový průměr
osazenstvu fora - mám odhlásit ?????To ani náhodou,mně se tu náhodou
moc líbí. Od mladých se taky rád něco přiučím a fandím jim. 

Zdravím všechny na foru a přeji hezký " Sváteční den " " Vazoun "
 " Vazoun " 

Zdravím všechny na foru a přeji hezký " Sváteční den "
 " Vazoun "
 " Vazoun " 
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak to řešit
Já zase obdivuji Vaši starší generaci, jak se dokážete přizpůsobit a ještě teď učit pořád novým věcem atd.Vazoun píše:A to si myslíš ty kluku z Ráje, že se kvůli tomu, že kazíme věkový průměr

Zdravím všechny na foru a přeji hezký " Sváteční den "" Vazoun "

Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

- 
				Vojta
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: