Povinna vybava v CR
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- ]Rebro[
Povinna vybava v CR
Mam otazku, chystam sa na roadtrip do CR a tak ma zaujima, aka je povinna vybava. Viem ze sa vam to tam menilo tak sa radsej opytam, dik

Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN

Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak kolego
Přesně tak kolego, pozor na užitnou dobu náplně lekárničky, tu mi při STK
velice pečlivě kontroloval v Krásné Lípě kam jezdíme . Zdraví " Vazoun " 

Nic jiného, technika nezajímalo.

Re: Přesně tak kolego
Uzitnou dobu obsahu lekarnicky kontroluje nejen technicka, ale i policie, takze je lepsi si to radsi prekontrolovat sam a dokoupit.Vazoun píše:Přesně tak kolego, pozor na užitnou dobu náplně lekárničky, tu mi při STK
U nas v lekarne by mi klidne prodali, co jsem chtel. Ale potom, co sem to nadiktoval, me pani upozornila, ze me vyjde levneji, kdyz si koupim celou nahradni napln. Takze sem u ni nakonec taky skoncil.xpet píše:Chtěla jsem si dokoupit do lékarničky jen prošlé věci, převážně obvazy, ale v lékárně mi je samostaně neprodali, musela jsem si koupit celou náhradní náplň.
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Tu je link na preštudovanie povinnej výbavy u nás na Slovensku. 
http://auto.zoznam.sk/aktuality/nova-po ... lnene.html

http://auto.zoznam.sk/aktuality/nova-po ... lnene.html
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850

- Blue Lanos
To mi zase tie hovada chceju prikazovat vlacit v aute retaze od svietaceho obdobia??   
   Su uz nacisto ***** ked nikam vysokohorsky nechodim naco mi budu lietat v kufry???? Vsak ked niekde pojdem tak si ich koli vlastnej bezpecnosti dam
 Su uz nacisto ***** ked nikam vysokohorsky nechodim naco mi budu lietat v kufry???? Vsak ked niekde pojdem tak si ich koli vlastnej bezpecnosti dam   

A lano???? Naco mi je si zavolam odtahovku ked ma nikto nebude chciet odtiahnut naco mi je povinne lano??? To su take k*** v tomto state ze az. Nie ze benzin stoji skoro 43 sk ale este vyvalit 1500sk za pokaslane retze

A lano???? Naco mi je si zavolam odtahovku ked ma nikto nebude chciet odtiahnut naco mi je povinne lano??? To su take k*** v tomto state ze az. Nie ze benzin stoji skoro 43 sk ale este vyvalit 1500sk za pokaslane retze

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Tak uz mi je to jasne, to na slovensku nebola novinarska kacicka ale prvoaprilovy zart  . Len ten datum clanku je trosku priskory
. Len ten datum clanku je trosku priskory    

Takze zatial v zemiach kde rozumiem co po ne chcu vestu netreba. Nejako si ju neviem kupit, lebo v obchodoch su uz len z lekarnickou a trjuholnikom a predrazenu z autodielov kupovat nebudem. Aj ked rad by som si nejaku splasil predsa len je to bezpecnejsie nie kvoli pilicii ale ostatnym ucastnikom cestenj premavky.
 vestu netreba. Nejako si ju neviem kupit, lebo v obchodoch su uz len z lekarnickou a trjuholnikom a predrazenu z autodielov kupovat nebudem. Aj ked rad by som si nejaku splasil predsa len je to bezpecnejsie nie kvoli pilicii ale ostatnym ucastnikom cestenj premavky.

Takze zatial v zemiach kde rozumiem co po ne chcu
 vestu netreba. Nejako si ju neviem kupit, lebo v obchodoch su uz len z lekarnickou a trjuholnikom a predrazenu z autodielov kupovat nebudem. Aj ked rad by som si nejaku splasil predsa len je to bezpecnejsie nie kvoli pilicii ale ostatnym ucastnikom cestenj premavky.
 vestu netreba. Nejako si ju neviem kupit, lebo v obchodoch su uz len z lekarnickou a trjuholnikom a predrazenu z autodielov kupovat nebudem. Aj ked rad by som si nejaku splasil predsa len je to bezpecnejsie nie kvoli pilicii ale ostatnym ucastnikom cestenj premavky.- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný denxpet píše:Tak tomu říkám solidní přístup. Mě paní rezolutně řekla, že ne, jedině celou náhradní náplň, vyšla mě na 150 Kč. Naštěstí je to lékarna, kde berou stravenky, takže jsem to v pěněžence ani nepoznala.
 Ráno ve čtyři a stále 22
 Ráno ve čtyři a stále 22  
 A podívala jsi se potom do lekárničky jestli ti tam za ty stravenky nedala třeba svačinu

Ať nám jezdí a nezlobí

Myslíš jako, že by mi tam dala kupu barevných prášků, které bych mohla považovat za lentilky?Topol píše:Pěkný denxpet píše:Tak tomu říkám solidní přístup. Mě paní rezolutně řekla, že ne, jedině celou náhradní náplň, vyšla mě na 150 Kč. Naštěstí je to lékarna, kde berou stravenky, takže jsem to v pěněžence ani nepoznala.Ráno ve čtyři a stále 22

A podívala jsi se potom do lekárničky jestli ti tam za ty stravenky nedala třeba svačinu
Ať nám jezdí a nezlobí

Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V