to si nemyslim, ja uz koli tomu ani nespavam, podpisali sme vsetky zmluvy a nakoniec prisla uverova, a citam ze RPMU je 18%, vravim to je akoze urok 18%??? tak som povedal, ze to nepodpisem, ze neexistuje, ze ked to zaplatim VISA kartou kde mam 17,8 urok dopadnem lepsie, tak ona, ze to je ale RPMU a ze v tom su aj ine veci aj havarijna poistka, a naozaj tam bolo v tom vela veci, ale ako som si to neskor doma preratal, tak ta havarijna v tom nebola, takze za pozicanych 100tis. zaplatim za 3 roky posranej G*M*ney (vyhybajte sa im ako sa da) 77 tisic. (v banke by som zaplatil 23tis) suma sumarum auto 134tis + 77 preplatok + 20 opravy = 231 000 SK za 8 rocny lanos. Najradsej by som si dal par faciek, ale bol som nateseny, ze budem mat 1. auto 

Dufam, ze sa mi podari to po roku zrusit a preplatim len 23tis, lenze oni tam maju este super klauzulku, pri predcasnom splateni, ze "nahrada usleho zisku", cize som zvedavy ako to dopadne, povodne som chcel odstupit od zmluvy, ale ked som to zistil, uz som na aute opravil dost veci, takze to nemalo vyznam, som proste debil ...