. Pretocilo to mozno raz - dvakrat za sekundu. Je zaujimave, ze to nemalo tendenciu spomalovat, stale tocilo rovnako. Vyzeralo to tak, ako ked je niekde v ceste odpor (napr. nedotiahnuta svorka na Aku ...).
 . Pretocilo to mozno raz - dvakrat za sekundu. Je zaujimave, ze to nemalo tendenciu spomalovat, stale tocilo rovnako. Vyzeralo to tak, ako ked je niekde v ceste odpor (napr. nedotiahnuta svorka na Aku ...). Na prvych asi 5 pokusov to nemalo ani snahu naskocit (zeby nizke napatie a nestihali vstreky a zapalovanie ?), potom motor zabral a rozbehol sa. Pri jazde sa to spravalo normalne. Po vypnuti motora som skusil nastartovat a slo to uplne normalne. Magicke oko na Aku je zelene. Asi po hodine som skusil nastartovat zase a vsetko normalne.
 Skusil som aj zapnut svetla a tak startovat - pohasli normalne, nie az do tmy
 Skusil som aj zapnut svetla a tak startovat - pohasli normalne, nie az do tmy   
 .
Napadlo ma, ci nahodou nieco nezacalo vybijat Aku. Tak som zmeral odber z Aku pri "vsetko vypnute" a z Aku odchadza trvale 120 mA. To za noc nemoze baterku vybit. Meral niekto uz tuto hodnotu. Je to OK ?
Moze to byt "vystraha pred umretim" Aku ? Alebo len take male "zaskobrtnutie" ? Zatial co som pocul, tak Aku vaecsinou odisiel tak, ze vecer v pohode, rano ani tuk.
Ked uz sme pri tom, kde v BA sa da kupit za normalnu cenu 55Ah Aku, ktory vydrzi aspon 6 rokov ?

Dostal som tip na znacku Banner. Mate s tym niekto skusenosti ? Pripadne co by ste mi odporucili ?

Nemal si nahodou cez noc otvorene kufrove veko? Nebudes verit ja som dnes rano startoval podobne ale chytlo to na prvy pokus
 Nemal si nahodou cez noc otvorene kufrove veko? Nebudes verit ja som dnes rano startoval podobne ale chytlo to na prvy pokus  privrete kufrove veko cez noc. Snad sa dobila trocha po ceste.
 privrete kufrove veko cez noc. Snad sa dobila trocha po ceste.

Jinak baterku jsem pořídil bezúdržbovou Bannerku s vývodama na obou stránách - to potřebuješ protože Lanos má opačně plus a minus. Přes zimu jsem ji vůbec nenabíjel, jezdím přitom hodně krátký trasy kdy se baterka moc dobít nemůže a už ji mám rok bez problému
  Jinak baterku jsem pořídil bezúdržbovou Bannerku s vývodama na obou stránách - to potřebuješ protože Lanos má opačně plus a minus. Přes zimu jsem ji vůbec nenabíjel, jezdím přitom hodně krátký trasy kdy se baterka moc dobít nemůže a už ji mám rok bez problému  

Riesenie sa vola sa Banner Uni Bull s obojstrannymi vyvodami, ma kapacitu 58 Ah + nieco navyse ako bonus, priamo na nej je napisane, ze ma kapacitu 60 ci 63 Ah (ach ta moja skleroza
 Riesenie sa vola sa Banner Uni Bull s obojstrannymi vyvodami, ma kapacitu 58 Ah + nieco navyse ako bonus, priamo na nej je napisane, ze ma kapacitu 60 ci 63 Ah (ach ta moja skleroza   . Nebolo jednoduche zohnat bateriu s obojstrannymi vyvodami. Obehal som dost velku cast BA. Nakoniec sa mi ju podarilo kupit (poslednu, co mali) v Hypernove. Ked som dosiel k autu, stara uz nebola schopna ani pretocit motor. Proste chcipla. Tak som rovno na parkovisku musel nahodit novu
 . Nebolo jednoduche zohnat bateriu s obojstrannymi vyvodami. Obehal som dost velku cast BA. Nakoniec sa mi ju podarilo kupit (poslednu, co mali) v Hypernove. Ked som dosiel k autu, stara uz nebola schopna ani pretocit motor. Proste chcipla. Tak som rovno na parkovisku musel nahodit novu   ). Tak uvidime, aku bude mat zivotnost. Nalepka na nej hovori, ze bola vyrobena 11/2004.
 ). Tak uvidime, aku bude mat zivotnost. Nalepka na nej hovori, ze bola vyrobena 11/2004. tak nech sluzi. Ja sa bojim ci moja viac ako 8rocna prezije zimu
  tak nech sluzi. Ja sa bojim ci moja viac ako 8rocna prezije zimu 
 . Asi dva roky leto zima bez problemov. Mozno je to tym ze je dobre nastavena a baterka je v nej exide armada 63Ah.
. Asi dva roky leto zima bez problemov. Mozno je to tym ze je dobre nastavena a baterka je v nej exide armada 63Ah. Dnes som bol u kolegu robit PC v pohode som v praci nastartoval aj v predajni c PC a ked som isiel nastartovat o 19,00 tak auticko sa ani nepohlo. Len cval cvak cvak...
 Dnes som bol u kolegu robit PC v pohode som v praci nastartoval aj v predajni c PC a ked som isiel nastartovat o 19,00 tak auticko sa ani nepohlo. Len cval cvak cvak...