Záslepky
Moderátor: Blue Lanos
Záslepky
Nevíte prosím o nějakým vrakovišti na Matízky - potřeboval bych takový záslepky co jsou hned vedle stěraču - jsou pod tím vidět šroubky - nevím jak to lépe připodobnit.Nějakej ču... mi je ukradnul - nevím na co komu budou - koukal jsem na náhradní díly,ale tyhle tam nejsou a navštívit značkovej sevis se mi nechce.Díky

Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27

- Reklama
Myslíš záslepka výplně? Je to krytka na šrouby, kterými je přišroubován ten černý plastový kryt před čelním sklem?

- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak jsem si to přečetl špatně   mě chybí ta krytka na šroubu kterým je přidělané ramínko stěrače, nevíte někdo kde jí sehnat???
 mě chybí ta krytka na šroubu kterým je přidělané ramínko stěrače, nevíte někdo kde jí sehnat???  

mě chybí ta krytka na šroubu kterým je přidělané ramínko stěrače, nevíte někdo kde jí sehnat???
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

- 
				Ondras
- Kontaktovat uživatele:
Krytku matice ramínka stěrače i šputník na šroub plastu pod oknem mají v prodejnách orig. dílů. Např. v ACH to mají, kupoval jsem. Cena okolo 6,-Kč. Když do prodejen orig. dílů chodit nechcete, vaše smůla, ačkoli osobně tomu nerozumím. Btw ACH posílá i na dobírku...  

|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
A mají www stránky? Můžeš sem na ně napsat nějaký kontaktOndras píše:Krytku matice ramínka stěrače i šputník na šroub plastu pod oknem mají v prodejnách orig. dílů. Např. v ACH to mají, kupoval jsem. Cena okolo 6,-Kč. Když do prodejen orig. dílů chodit nechcete, vaše smůla, ačkoli osobně tomu nerozumím. Btw ACH posílá i na dobírku...

Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

- 
				Ondras
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.

No, stránky sice mají, ale...
"Aktuální ceníky nejčastěji prodávaných náhradních dílů pro kompletní sortiment vozů Daewoo / Chevrolet, včetně vozů, které se již nevyrábí, ale na našich silnicích je stále potkáte v hojném množství (Racer, Tico) pro Vás právě připravujeme. "
A nechat si poslat špuntík za 6,- Kč na dobírku?

"Aktuální ceníky nejčastěji prodávaných náhradních dílů pro kompletní sortiment vozů Daewoo / Chevrolet, včetně vozů, které se již nevyrábí, ale na našich silnicích je stále potkáte v hojném množství (Racer, Tico) pro Vás právě připravujeme. "
špuntík
je to fakt - posílat špunt za 6 kč nemá smysl - to je snad raději lepší si počkat a mít cestu do Prahy,nebo do Ostravy a na místě si ho koupit - v Praze je to Štůrova 1307 Praha 4 Krč a po telefonu 241 727 043 se zeptat zda ho maj a dojet si pro něj.Klidně MHDčkem.Z Kladna to nemáš daleko..Docent píše:No, stránky sice mají, ale...

Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27

- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Sice to je jen za 6,-Kč, ale s dobírkou nemám problém, furt levnější než tam jet!!!   

- 
				Vojta
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
No jasně že ne, krytky tak čtyři a záslepky máme zatím všechny, tak nevím jestli je objednat takyVojta píše:No snad si nenecháš poslat jen jeden - já to asi udělám taky a nechám si poslat krytky na oba stěrače a pět záslepek (ať je rezerva - lidi jsou svině)Badger píše:Sice to je jen za 6,-Kč, ale s dobírkou nemám problém, furt levnější než tam jet!!!

No uvidíme
 No uvidíme  

- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Co je doma se počítá
Co je doma, se počítá - pánové Matízkáři , a v tomto případě přeci jde o
potřebné maličkosti které nestojí - majlant - a každý jsme potřební,no né??
Hezké dobré ráno všem na foru - přeje " Vazoun " Já osobně jsem již
 Já osobně jsem již
také musel využít zásilkové služby,krátce po koupi svého Matízka.To přeci
víte co napáchá lidská závist .

-------------------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20/MATIZ SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38
STK + Emise do 07/2008

potřebné maličkosti které nestojí - majlant - a každý jsme potřební,no né??
Hezké dobré ráno všem na foru - přeje " Vazoun "
 Já osobně jsem již
 Já osobně jsem jižtaké musel využít zásilkové služby,krátce po koupi svého Matízka.To přeci
víte co napáchá lidská závist .

-------------------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20/MATIZ SE r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38
STK + Emise do 07/2008