Tak bych potřeboval radu, kde mam hledat odpadlej kabel, či co tam vlastně vede od ty převodovky...

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

, asi tě nemine výměna budíku
 , asi tě nemine výměna budíku  

Ale to asi nebude náš případ.
 Ale to asi nebude náš případ.  
 , problém uvidíš hned (Ferda Mrvenec ho má!!!)
 , problém uvidíš hned (Ferda Mrvenec ho má!!!) Nic sem na tom nevidel, ze by to melo byt nejak poskozeno, plosak nebyl ohorenej atd. Zkusil sem do toho dat par ran, ale taky bez uspechu. Pocitadlo nefunguje proste dal. Nevim, co s tim dal, dat to nekam na opravu?
 Nic sem na tom nevidel, ze by to melo byt nejak poskozeno, plosak nebyl ohorenej atd. Zkusil sem do toho dat par ran, ale taky bez uspechu. Pocitadlo nefunguje proste dal. Nevim, co s tim dal, dat to nekam na opravu?

Staré přísloví říká, že čím lepší mechanik, tím větší kladivo
  Staré přísloví říká, že čím lepší mechanik, tím větší kladivo   
   Mě se stalo něco podobného u Feldy. Asi v cca 15000 km mi přestal ukazovat otáčkoměr. Měl jsem ale v plánu jiné věci než návštěvu servisu a tak jsem jezdil vesele dál. Otáčkoměr nic. Pak najednou ručka vyskočila a teď máme na Feldě najeto 100000 a ukazuje od té doby (5let) normálně bez chyb.
  Mě se stalo něco podobného u Feldy. Asi v cca 15000 km mi přestal ukazovat otáčkoměr. Měl jsem ale v plánu jiné věci než návštěvu servisu a tak jsem jezdil vesele dál. Otáčkoměr nic. Pak najednou ručka vyskočila a teď máme na Feldě najeto 100000 a ukazuje od té doby (5let) normálně bez chyb.   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |