Moderátoři: Blue Lanos, pejee

v naší Severočeské lokalitě jsou pumpaři
 v naší Severočeské lokalitě jsou pumpaři   také
 také ale něco co popisuješ Ty se mi ještě nepřihodilo
 ale něco co popisuješ Ty se mi ještě nepřihodilo  

v naší Severočeské lokalitě jsou pumpaři
 v naší Severočeské lokalitě jsou pumpaři   také
 také ale něco co popisuješ Ty se mi ještě nepřihodilo
 ale něco co popisuješ Ty se mi ještě nepřihodilo  

ja som mu chcel uz nieco na listok napisat, ale toto je super!!! dik za napad, v pondelok to vytlacim a dam mu to za stieracDocent píše:Tak pro takovýhle případy jsem jeden čas sebou vozil samolepky s textem "Jestli souložíš stejně blbě jako parkuješ, tak se nediv, že tě nemá nikdo rád".

. Po boote z CD fsck pracoval asi 45 minut  , zostalo mi na systemovej particii asi 18 GB utrzkovitych udajov z disku v asi 5000 adresaroch
 . Po boote z CD fsck pracoval asi 45 minut  , zostalo mi na systemovej particii asi 18 GB utrzkovitych udajov z disku v asi 5000 adresaroch    . O to by neslo, Linux som hned preinstaloval (prave z neho pisem
 . O to by neslo, Linux som hned preinstaloval (prave z neho pisem   ), ale zobralo to so sebou moj home adresar. Ani to by nebolo az take zle, ale prisiel som o zoznam linkov pre operu, zozbieranych asi za 5 rokov a ICQ kontakty
  ), ale zobralo to so sebou moj home adresar. Ani to by nebolo az take zle, ale prisiel som o zoznam linkov pre operu, zozbieranych asi za 5 rokov a ICQ kontakty    

A to ma mrzi zo vsetkeho najviac !  Aspon ze PGP kluce pre mail sa mi podarilo zachranit ....
   A to ma mrzi zo vsetkeho najviac !  Aspon ze PGP kluce pre mail sa mi podarilo zachranit ....  )
  ) akurat som si chcel po 2 rokoch hodit doma nejake nove distro, ci tam uz nieco poriesili, ale radsej si ho dam na celkom oddeleny disk zatial ... nikdy nevies, ale zalohovat, zalohovat, zalohovat ... tiez by som uz mohol
 akurat som si chcel po 2 rokoch hodit doma nejake nove distro, ci tam uz nieco poriesili, ale radsej si ho dam na celkom oddeleny disk zatial ... nikdy nevies, ale zalohovat, zalohovat, zalohovat ... tiez by som uz mohol 

V tom případě mám chuť ho zrazit ze silnice.
  V tom případě mám chuť ho zrazit ze silnice.  
   To je dost blbej fór. Mě když někdo dojede, nedělám mu problém, když je místo, dám pravej blinkr a uberu plyn, ať jede!!  a tak by to asi mělo být. Kdybych trochu polechtal u 2,0 plyn, tak mě předjede max. 2-3% lidí
  To je dost blbej fór. Mě když někdo dojede, nedělám mu problém, když je místo, dám pravej blinkr a uberu plyn, ať jede!!  a tak by to asi mělo být. Kdybych trochu polechtal u 2,0 plyn, tak mě předjede max. 2-3% lidí   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |