Odpoledne je zkusím na autě
 Odpoledne je zkusím na autě 
Moderátor: Blue Lanos
Tak sem hoď hnedka nějaké fotkyRobert píše:Tááák a kola jsou domaOdpoledne je zkusím na autě

Tak to jsem na tom stejně! Taky jsem na kola a pneu nedočkavej!!!Robert píše:Už aby byly i ty pneuBadger píše:Jasně, už aby to bylo

Teď po víkendu budu mít od Ondráše jeho sport. pružiny, takže tam dám osvědčený rozměr kol a pneuRobert píše:A jaký typ a rozměr kol plánuješ?Badger píše:Tak to jsem na tom stejně! Taky jsem na kola a pneu nedočkavej!!!Robert píše: Už aby byly i ty pneu

Teď nevím jestli myslíš ty moje nebo tvoje pneu. Ty co chci vyjdou na 1500,-Kč/ks a co jsem se díval, tak ty co chceš ty kolem 1700,-Kč/ksRobert píše:Škoda, že ty gumy vyjdou tak draho

Jinak kola jsou moc pěkný

Vpředu žádnej problém, ale vzadu, když se auto na sériových pružinách zhoupne, tak škrtá
 Vpředu žádnej problém, ale vzadu, když se auto na sériových pružinách zhoupne, tak škrtá  Už jsem si ohnul kousek lemu, takže o víkendu jde na řadu flexa a ten záhyb na několika místech nařežu a zaklepu dovnitř a bude na 100% klid a nebude to ani vidět
 Už jsem si ohnul kousek lemu, takže o víkendu jde na řadu flexa a ten záhyb na několika místech nařežu a zaklepu dovnitř a bude na 100% klid a nebude to ani vidět 

Hold,na Matize kapku extrem.. Ale nevypadá to zle
 Hold,na Matize kapku extrem.. Ale nevypadá to zle 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |