Moderátor: Blue Lanos

Pěkný denGoose píše:Tohle si ale myslim,ze je vymahatelny na sprave silnic,aspon jsem o tom slysel,ze pokud si znicis auto o nejakou douru tak by ti tu skodu mela pojistovna zaplatit...ale nevim jak by to melo byt...jen jsem o tom slysel...

Ale dírám se radši vyhýbám už by mě to bolelo i za Kolouška
  Ale dírám se radši vyhýbám už by mě to bolelo i za Kolouška  

Ahoj "Topol".Díky za tip,kouknul jsem na tu pojišťovnu Direct a vážně zvažuju přestup.Nyní jsem u pojišťovny Uniqa a platím asi 2600 kč ročně (nemám zatím bonusy),a to mám nejmenší plnění 18/35.U Directu jsem si spočítal že budu platit při plnění 70/70 asi na 1600 kč.Když připojistím přední sklo,tak to dělá 2200 kč,a to je pořád méně než jsem doteď platil.Už jsem jim poslal email,tak uvidím jak to dopadne.Zatím čau Happy.Topol píše:Pěkný denGoose píše:Tohle si ale myslim,ze je vymahatelny na sprave silnic,aspon jsem o tom slysel,ze pokud si znicis auto o nejakou douru tak by ti tu skodu mela pojistovna zaplatit...ale nevim jak by to melo byt...jen jsem o tom slysel...
Já tedy mám od letoška Direct http://www.direct.cz/ a ty tvrdí že to mám u nich pojištěný automatickyAle dírám se radši vyhýbám už by mě to bolelo i za Kolouška

Ať nám jezdí a nezlobí

Taky jsem přešel k mBank
 Taky jsem přešel k mBank   Hned jak začla loni v prosinci. Měl jsem dva účty spořitelnu a GE Money a na na obouch pomalu
  Hned jak začla loni v prosinci. Měl jsem dva účty spořitelnu a GE Money a na na obouch pomalu   Spořitelna ta mě pustila do konce měsíce ale GE nejdřív 40 dní na zrušení karty
  Spořitelna ta mě pustila do konce měsíce ale GE nejdřív 40 dní na zrušení karty   Někdo si myslí že když zná ženskou za přepáškou že o peníze nepříjde.Ale já tvrdím že když banka klekne tak vám stejně nikdo nepomůže
 Někdo si myslí že když zná ženskou za přepáškou že o peníze nepříjde.Ale já tvrdím že když banka klekne tak vám stejně nikdo nepomůže   Ale nic to dělám pomalu reklamu ale to musí vědět každý sám
  Ale nic to dělám pomalu reklamu ale to musí vědět každý sám  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |