ja este chcem zit
 ja este chcem zit   nechcem aby sa to zopakovalo....benzinu mam dost,motor 16V.....preco to urobilo moze to byt kvoli zle nastavenemu predzapalu??alebo moze to byt kvoli oriesku v spinacej skrinke??ma stym nieco spolocne ten oriesok ked mam nastartovane?alebo sluzi len na nastartovanie a ked mam nastartovane je uz nepotrebny??razantne hladam chybu!inak motor bol taky horuci ze az ramy karoserie pri prednej maske boli take horuce ze az...a vsetko ako uz viete mam vymene kable,palec,veko rozdelovaca,cievku v rozdelovaci,indukcnu cievku
 nechcem aby sa to zopakovalo....benzinu mam dost,motor 16V.....preco to urobilo moze to byt kvoli zle nastavenemu predzapalu??alebo moze to byt kvoli oriesku v spinacej skrinke??ma stym nieco spolocne ten oriesok ked mam nastartovane?alebo sluzi len na nastartovanie a ked mam nastartovane je uz nepotrebny??razantne hladam chybu!inak motor bol taky horuci ze az ramy karoserie pri prednej maske boli take horuce ze az...a vsetko ako uz viete mam vymene kable,palec,veko rozdelovaca,cievku v rozdelovaci,indukcnu cievku  

uplne ho vyplo
 uplne ho vyplo
 dik...auto mam normalne funkcne nastartujem a idem takze rozvodak to nebude
 dik...auto mam normalne funkcne nastartujem a idem takze rozvodak to nebude