Jinak po dvou letech brázdění srbských silnic je v nečekaně dobrém stavu. Hlavně o podvozek jsem si dělal starosti, ale vše v cajku. Měnit se budou jen načlé čepy řízení.

Moderátor: Blue Lanos

Jo pustil, už před dvěmi lety. Jak píše peha, Civic vedle je náhradníkPepino_99 píše:Ty jsi svého Matesa pustil do světa, čím jsi ho nahradil? Vždyť to byl nej Mates v ČR.
 .
.Kdybych to byl věděl, že jde do světa, tak bych ho hned vzal.Ondras píše:Jo pustil, už před dvěmi lety. Jak píše peha, Civic vedle je náhradníkPepino_99 píše:Ty jsi svého Matesa pustil do světa, čím jsi ho nahradil? Vždyť to byl nej Mates v ČR.
.

Se vším všudy jsem pochtíval tuším 100k, po odstrojení 70k. Docela dost, ale nakonec po prodeji všeho to necelé 100k udělalo.Pepino_99 píše:A jaká byla vyvolávací cena, není-li to tajné?
 . Od roku 1998 se na autě z mechaniky měnil jen spotřební materiál, do motoru ani převodovky se nesáhlo. Co se týče koroze, tak podvozek je dlouhodobě ošetřen gumovým nátěrem a prospívá mu to. Loni v létě se musely měnit prahy. Levý zadní lem uhnívá pod lakem, ale to se bude řešit až po totálním vyhnití. Auto už není žádný showcar, ale denodenní vozítko. Jsem rád, že mi teď bude zase nablízku a věřím, že bez potíží překoná 200kkm.
. Od roku 1998 se na autě z mechaniky měnil jen spotřební materiál, do motoru ani převodovky se nesáhlo. Co se týče koroze, tak podvozek je dlouhodobě ošetřen gumovým nátěrem a prospívá mu to. Loni v létě se musely měnit prahy. Levý zadní lem uhnívá pod lakem, ale to se bude řešit až po totálním vyhnití. Auto už není žádný showcar, ale denodenní vozítko. Jsem rád, že mi teď bude zase nablízku a věřím, že bez potíží překoná 200kkm.

je to stále fešáčik
  je to stále fešáčik   Jo ondrášku ješte má bielú palubku,lebo to bolo velmi nádherné
 Jo ondrášku ješte má bielú palubku,lebo to bolo velmi nádherné  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |