Potřeboval bych poradit.V zimě a za vlhka mi Matizek nechce startovat.Starter točí a baterka je taky ok.V létě a za tepla tyto problémy zmizí.Zkoušel jsem starter vyndat,ale nedostanu se pořádně na něj.Je na to nějaký fígl,jak ho vymontovat.Prosím o radu.
 Potřeboval bych poradit.V zimě a za vlhka mi Matizek nechce startovat.Starter točí a baterka je taky ok.V létě a za tepla tyto problémy zmizí.Zkoušel jsem starter vyndat,ale nedostanu se pořádně na něj.Je na to nějaký fígl,jak ho vymontovat.Prosím o radu. Čím obnovím barvu na černé liště nárazníku.Zkoušel jsem různé osvěžovače plastu,ale bez efektu.Poradíte?
 Čím obnovím barvu na černé liště nárazníku.Zkoušel jsem různé osvěžovače plastu,ale bez efektu.Poradíte?
 Myslíš,že by to mohla způsobovat sražená vlhkost ?To mě nenapadlo,díky
 Myslíš,že by to mohla způsobovat sražená vlhkost ?To mě nenapadlo,díky

Rozdělovač má,je to rok výroby 11/99.Ale stejně dík.Čím obnovit zašlý plast.Místo černé je už šedobílý.Napadlo mě ho přestříknout černou barvou s podkladem na plasty,ale nevím jestli to není blbost.
 Rozdělovač má,je to rok výroby 11/99.Ale stejně dík.Čím obnovit zašlý plast.Místo černé je už šedobílý.Napadlo mě ho přestříknout černou barvou s podkladem na plasty,ale nevím jestli to není blbost.