Svicky na plyn
Moderátor: Blue Lanos
Svicky na plyn
Prosim ty z Vas kteri maji taky LPG.Poradte co za svicky na 1.5 8v.Diky
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
Presne tak, nejlip se poradit s plynari. Dulezity je taky spravne nastavit odth svicky, kterej je jinej nez u benzinu, ale to by Ti ti chlapici meli take rict (vetsinou i doporuci ruzne hodnoty podle vyrobce). A je pravda, ze je lepsi brat svicky s povrchove upravenejma elektrodama (at uz zlato nebo platina), plyn je pri horeni podstatne agresivnejsi nez benzin.
-
Juraj
Sviečky na LPG
Na Lanose 1.5 8V mám na LPG najazdených viac ako 100.000 km a používam úplne bežné sviečky ako na benzín. Zachovávam aj interval výmeny - cca 30.000 km. Nemal som nikdy žiadny problém. Chod motora na LPG je však extrémne citlivý na stav káblov zapaľovania - pri najmenšom poškodení zmes LPG a vzduchu detonuje v sacom potrubí - hlavne pri rozbehu a v režimoch kedy je zmes ešte chudobná. Juraj
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ano Petrm mi poradil Denso W20EPR-U jsou absolutne spickovy, jezdi to skvele, jedina nevyhoda je ze nevydrzi ani 10tisicpetrm píše:Nejlíp ti poraděj plynaři ti naši dávají Denso s nějakým platinovým hrotem a u nás v servisu když je to potřeba dáváme Brisk s platinovým nebo stříbrným hrotem
AKRI - (byl) Muž z Ria ! No na Feldě teď používám Brisky DOR LGS a jede to na ně normálně jak na plyn tak na benzin - takže spokojenost 
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502