vyzera to asi takto:

Moderátor: Blue Lanos

presne o to ide. ked to urobim sam, bude to naprd a mozno este horsie ako teraz. a niekedy si hovorim, ze radsej to necham tak ako to je a mozno raz mi tam niekto tukne a zaplati to potom poistovna. no co, ide zima.Akri píše:To je nesmysl, doma to nenalakujes:-(mrk píše:hej, kebyze mam skodu kilo, tak na to by som odvahu mal. pri tomto mi chyba.
Vsak nalakovani blatniku je otazka do 2500kč , nemusis jit do znackoveho, stejnou praci ti udelaji i v kterekoliv lakovne, a to veklepnuti max 500kč, kdyz to zvladnes sam, tak tim lip, vsak je to jen malinko.mrk píše:presne o to ide. ked to urobim sam, bude to naprd a mozno este horsie ako teraz.Akri píše:To je nesmysl, doma to nenalakujes:-(mrk píše:hej, kebyze mam skodu kilo, tak na to by som odvahu mal. pri tomto mi chyba.
AKRI - (byl) Muž z Ria ! Kod barvy je na stitku kterej je na vrchu chladicove steny, jak zvednes kapotu, tak kousek od zamku kapoty je stitek, na nem bude i ten kod, jestli chces, opis si ty cisla a ja ti reknu ktere je presne kod barvy i nazevOndrej Rapčan píše:Kde je kod farby![]()
![]()
AKRI - (byl) Muž z Ria ! 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |