Trochu ksichtili, ale prošlo to.
 Trochu ksichtili, ale prošlo to.Fakt existuje nějaká vyhláška nebo nařízení, kde přesně má být vesta umístěna?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

no nějak to musím pořešit
 no nějak to musím pořešit  ještě že nevozím v kufru koks nebo heroin
 ještě že nevozím v kufru koks nebo heroin 
 No našťastie u legynky to vymysleli dobre a za sedačkou je odkladací kapsa takže tam mám v každej sedačke jednu no a môžem podla chutí pána policajta vybrať LAVOU aj PRAVOU rukou
  No našťastie u legynky to vymysleli dobre a za sedačkou je odkladací kapsa takže tam mám v každej sedačke jednu no a môžem podla chutí pána policajta vybrať LAVOU aj PRAVOU rukou   

A musí být červená.Woyta píše:Vesta v kufru je blbost. V rakoustu nesmite vylezt ven aniz by jste nemeli vestu oblecenou.
 protože daewoo ani chevrolet nepatří do kategorie agresorů
 protože daewoo ani chevrolet nepatří do kategorie agresorů  spíš naopak
 spíš naopak 

U nás ked sa začal cirkus okolo výstražných viest skúšali páni policajti vodičov takto . Pri cestnej kontrole požiadali vodiča aby vyšiel zo svojho motorového vozidla a ked vodič vyšiel zo svojho motorového vozidla bez oblečenia výstražnej vesty nasledovala mastná pokuta . Ale mňe osobne pripadajú vystražné vesty fakt dosť dôležité lebo oranžovú farbu (a nielen túto farbu pochopiteľne) fakt ťažko prehliadnuť a ked sa niečo zomelie lepšie je ked ju človek má .
 U nás ked sa začal cirkus okolo výstražných viest skúšali páni policajti vodičov takto . Pri cestnej kontrole požiadali vodiča aby vyšiel zo svojho motorového vozidla a ked vodič vyšiel zo svojho motorového vozidla bez oblečenia výstražnej vesty nasledovala mastná pokuta . Ale mňe osobne pripadajú vystražné vesty fakt dosť dôležité lebo oranžovú farbu (a nielen túto farbu pochopiteľne) fakt ťažko prehliadnuť a ked sa niečo zomelie lepšie je ked ju človek má .   

Ci si pani policajti teraz myslai ze si upim auto kvoli veste ktore ma  odkladaciu skrynku hned pri sedacke
  Ci si pani policajti teraz myslai ze si upim auto kvoli veste ktore ma  odkladaciu skrynku hned pri sedacke   
 | Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |