Holt si asi nechám původní.
Moderátor: Blue Lanos
Vojto, ja se s tim taky trapil a prisel na to!!!Vojta píše:Ze starého fóra jsem se poučil a chtěl jsem vyměnit hlavici šaltrpáky. Po dvou hodinách v garáži jsem to vzdal. Zkoušeli jsme to tři, ale ani jednomu se nepodařilo s hlavicí ani pohnout. Ani na jednu stranu. Nepomohlo ani hrubé násilí.Holt si asi nechám původní.

)
)To jsem rad, ze jsem nekomu dokazal poraditVojta píše:To Robert:
Díky za radu, hned zítra se do toho pustím. Chci vyměnit i ten pytel - mám v merku modrý.

Sundat se musi (teda ten plastovy kryt). Pytel tam je prisroubovany zespodu na dvou sroubcich (oba z jedne strany), pokud se dobre pamatuji. Ale sundat to neni vubec zadny problem. Kdyz jsem instaloval zamek radici paky, mel jsem to hned venku.Robert píše:To jsem rad, ze jsem nekomu dokazal poraditVojta píše:To Robert:
Díky za radu, hned zítra se do toho pustím. Chci vyměnit i ten pytel - mám v merku modrý.
S tim pytlem mam pocit, ze se musi sundat ta stredova konzole, ale ja ho nemenil, tak se jen domnivam, ale zkousel jsem to, a nejlepsi volba se mi zda tu konzoli opravdu sundat....Pokud nekdo vite vic, opravte mne...dekuji
Tak to je dobrý každej druhej Matiz co mi přijede do dílny má volnou řadící hlavici na páce a ty ji nemůžeš povolitVojta píše:Ze starého fóra jsem se poučil a chtěl jsem vyměnit hlavici šaltrpáky. Po dvou hodinách v garáži jsem to vzdal. Zkoušeli jsme to tři, ale ani jednomu se nepodařilo s hlavicí ani pohnout. Ani na jednu stranu. Nepomohlo ani hrubé násilí.Holt si asi nechám původní.

tak to buď rád
 tak to buď rád   
   né vážně normálně ji pobvol jako šroub jak píše Boby proti směru hodinovejch ručiček a kdybys chtěl měnit ten pytel tak jsou to tři šroubky jeden z každé strany u nohou (plynového pedálu ) a jeden je směrem od ruční brzdy a pak to celé zvedneš nahoru u toho pytle jsou dva šroubky odspodu a na druhé straně je to zaháklé za takový dva cuplíky pozor při nandavání zpátky často se ti ten tunel odře o ty plechy u nohou musíš si dávat pozor jak ho tam zastrkuješ
 né vážně normálně ji pobvol jako šroub jak píše Boby proti směru hodinovejch ručiček a kdybys chtěl měnit ten pytel tak jsou to tři šroubky jeden z každé strany u nohou (plynového pedálu ) a jeden je směrem od ruční brzdy a pak to celé zvedneš nahoru u toho pytle jsou dva šroubky odspodu a na druhé straně je to zaháklé za takový dva cuplíky pozor při nandavání zpátky často se ti ten tunel odře o ty plechy u nohou musíš si dávat pozor jak ho tam zastrkuješ  
Vojto a nemáš doufám blikací šaltpáku jako Robert ...........Vojta píše:A JE TO!
Dnes už jsem to nevydržel a za pomoci hrubého násilí jsem sundal původní hlavici ze šaltrpáky. Nešla ani otočit, ani vytáhnout, tak jsem ji sprostě rozřezal. Na konci šaltrpáky není závit, ale v délce asi 2cm zubatý tisícihran. A ještě to bylo přilepené nějakým sajrajtem. Konečně už tam mám novou hlavici, sáček bude následovat později až ho seženu - zatím mají všude modré pouze v sadách s koulí, která se mi nelíbí a s potahem na volant, který je velký a taky se mi nelíbí. A ještě jsou drahé.Fotku hodím později - neměl jsem sebou foťák.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |