Tak jsem se rozhodl vyměnit puvodní sedadla za neco lepšího jak na pohled tak na pohodlí
Výměna sedaček
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Výměna sedaček
Zdravým NEXIÁŘI
Tak jsem se rozhodl vyměnit puvodní sedadla za neco lepšího jak na pohled tak na pohodlí
Ale jak asi všichni výte sportovní sedačky jsou poněkud drahé a ty levné nejsou odklápěcí pro 3dv. modeli a ani polohovací prostě hnus nepohodlnej jen dobře vypadaj ale skuste si někdy do toho sednout
A já to vyřešil nasledovně vybral jsem vsice trošku jeté ale na oko coll byli z bourané Astry GSI a jak padnou proste přesně jako původní jen povolit čtyři šroubky a namontovat jiné a výsledek ohromující to se prostě nedá srovnávat s originálem dří vás na jedničku tak čágo SPEEDY 
- Reklama
-
anonymní
výměna sedaček
Lehce se zeptám,
ví někdo - dá se vyměnit zadní opěradlo na nexii 5dv.HB např. ze sedanu
nebo z jiného auta s otvorem tak,abych získal možnost převážet např. lyže?
Dík za odpověď , případná nabídka potěší.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna sedaček
.."lahka odpoved"...anonymní píše:Lehce se zeptám,
Zadne operadlo nezamenish..
ja som to skusal...
ale ja som to xel spravit opacne...
sedadla z HD na sedan..
spodne sedadlo z HB aj clovek uchyti na to miesto kde ma byt...
...ale operadlo nie...
ak mash ale neakeho znameho calunuka, tak ten otvor na lyze a opierka sa da "pribastlit" na povodne sedadlo..
Ja už som skoro sedačky tiež vymenil, ale nakoniec som to nespravil. Taká výmena predných sedačiek je síce jedna vec, ale keďže nechcem mať auto skladané ako ladu v cigánskej osade, tak by sa na to naviazalo priveľa ďalších vecí. Konkrétne mám na mysli odlišné čalúnenia na zadných, predných sedačkách a výplniach dverí. 
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
V Nexii jsem dlouho jezdil bez zadních sedaček v rámci sprintů, kdy jsem se snažil ušetřit každé kilo 
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project