krokovací motorek
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
Vlasta
krokovací motorek
Sháním krokovací motorek na Nubiru 1,6 Vagon r.v 1998. Vůbec nevím kam se mám obrátit. Jsem z Litvínova. Poraďte kolegové. Díky.
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Re: krokovací motorek
ad1, je to krokovy moturekVlasta píše:Sháním krokovací motorek na Nubiru 1,6 Vagon r.v 1998. Vůbec nevím kam se mám obrátit. Jsem z Litvínova. Poraďte kolegové. Díky.
ad2, nejake vrakoviste, ja jsem na 2lt Espero platil 800Kc
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW
Daewoo Matiz I CD LPG
Daewoo Matiz I CD LPGMozna bych zkusil i nejakyho modelare, ja kdyz sem mel tenhle problem jeste na Fiatu, tak kdyz sme to rozebrali, tak kamos - modelar - zjistil, ze vevnitr je motorek, kterej pouziva v modelech letadel a da se v modelarskejch prodejnach sehnat za par stovek novej. Takze sme tak udelali a Fiatek slapal v pohode. Tak jen kdyby to tak nahodou bylo i u Nubci
.
To uz je otazka chutiBrainman píše:ale to neni jenom moturek, tam je elektronika ktera si pamatuje kroky toho motoru ktery pohybuje ventilem. Na nejake bastleni bych se vykaslal
-
Vlasta
krokovací motorek
Díky za reakce na můj dotaz. Zřejmě je problém v tom motorku, protože když mi držely otáčky volnoběhu asi na 1500 a nepadalo to dolů, tak mi na těchto stránkách někdo poradil, abych vyčistil a promazal ten motorek. To jsem udělal a jelo to normálně, ale vždy asi po měsíci začly volnoběžné otáčky zase zlobit. Promazával jsem ho asi už 3x a už mě to nebaví. Jestli máte někdo pocit, že by to mohlo být něco jiného podělte se se mnou. Dík.
jeste me napadlo k tomu motorku ono se nam často stava že se jen hýbe malo nebo jen velmi pomalu.takže je to o spine v tom prevodu.a tak kdyby se to dalo vycistit tak možna bude jezdit dal.ale samo nekdy ten motorek umre.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
je to takovy cerny valecek cca 4x2 cm pridelany dvouma sroubkama na hlynikovy dil sani ve kterem je klapka (tesne nad motorem). Vede od neho konektor a svazek 3 nebo 4 dratkumengic píše:Ostavaju mi viset otacky na 1500, niekedy aj 30km. Niekedy je to v pohode. Skusil by som vycistit motorcek, ale kde ho hladat?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW
Daewoo Matiz I CD LPG
Daewoo Matiz I CD LPG