Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Dost podstatně zvýšíš cenu svého vozidla, nejlacinější je za 28.900,- Kč bez DPH a bez montáže, a ta montáž přijde na skoro to samý, co topení...xpet píše:A teď vážně. Chtěla bych si pořídit nezávislé topení na dálkové ovládání do svého avea, ale už několik lidí mi říkalo, že budu pořád nabíjet baterku. V servisu mi teda řekli, že ne. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ja mam Nubiru, kombika, a tam by to pry bylo asi 20 minut. 7 minut jizdy je asi hodne malo. A jak pise Docent, cena je docela vysoka. Ja sem se dival na Eberspacher a tam je cca 25 tis. za topeni, 12 tis. za dalkovy ovladac s hodinami a moznosti prepinani mezi topenim a ventilaci no a k tomu neco za montaz (ty ceny jsou s DPH). Ale bylo by fajn mit v zime auto predem vyhraty a ted v lete aspon trochu vyvetrany.xpet píše:To právě u mě bude asi ten problém. Do práce to zvládnu tak do 7 minut. A vůbec nemám předstvu, za jak dlouho se mi auto vytopi třeba na + 15, když venku bude -15.
No jasne, tady jde jen o pohodlnostKessler píše:Za ty prachy to v zimě radši vydržim a v létě stočim okýnko
 . Ale prece jen, kdyz v zime prijdes k autu a nemusis skrabat, je v nem teplo a mas ohratej motor (takze diky tomu by mel provoz nezavisleho topeni lehce vydelavat, nebo byt aspon zadarmo), tak je to docela fajn. A kdyz v lete prijdes k autu a to je aspon trochu vyvetrane, bez rizika toho, ze by Ti pootevrenym okynkem nekdo dovnitr hodil vajgl, je taky prijemny.
. Ale prece jen, kdyz v zime prijdes k autu a nemusis skrabat, je v nem teplo a mas ohratej motor (takze diky tomu by mel provoz nezavisleho topeni lehce vydelavat, nebo byt aspon zadarmo), tak je to docela fajn. A kdyz v lete prijdes k autu a to je aspon trochu vyvetrane, bez rizika toho, ze by Ti pootevrenym okynkem nekdo dovnitr hodil vajgl, je taky prijemny.Tak samozřejmě...bylo by to dost dobrý, taky bych si takovej luxus nechal líbit...jenomže prachy až na prvním místě...PavelZ píše:No jasne, tady jde jen o pohodlnostKessler píše:Za ty prachy to v zimě radši vydržim a v létě stočim okýnko. Ale prece jen, kdyz v zime prijdes k autu a nemusis skrabat, je v nem teplo a mas ohratej motor (takze diky tomu by mel provoz nezavisleho topeni lehce vydelavat, nebo byt aspon zadarmo), tak je to docela fajn. A kdyz v lete prijdes k autu a to je aspon trochu vyvetrane, bez rizika toho, ze by Ti pootevrenym okynkem nekdo dovnitr hodil vajgl, je taky prijemny.

Dobré před půlnocíDocent píše:Dost podstatně zvýšíš cenu svého vozidla, nejlacinější je za 28.900,- Kč bez DPH a bez montáže, a ta montáž přijde na skoro to samý, co topení...xpet píše:A teď vážně. Chtěla bych si pořídit nezávislé topení na dálkové ovládání do svého avea, ale už několik lidí mi říkalo, že budu pořád nabíjet baterku. V servisu mi teda řekli, že ne. Máte s tím někdo zkušenosti?
http://www.webasto.cz/ceniky/cz/cenik_topeni.pdf
 Venku zatím tropy
 Venku zatím tropy 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |