Není třeba už vyměnit i kabely?
 Není třeba už vyměnit i kabely?  Čau,čau a at nám to jezdí!!!
 Čau,čau a at nám to jezdí!!! 
Moderátor: Blue Lanos
 Není třeba už vyměnit i kabely?
 Není třeba už vyměnit i kabely?  Čau,čau a at nám to jezdí!!!
Měnit kabely opravdu nemusíš,jak píše Petrm,ale pokud jezdíš delší trasy,není na škodu mít aspoň jeden kus(nejdelší) uložen jako náhradní ve vozidle.Životnost uhlíkových kabelů je v průměru něco kolem 50000 km.ALF píše:Ahoj kluci mé svíčky už mají za sebou 30 000km a je na čase je vyměnit,mužete mi někdo doporučit nějake kvalitní svíčky za rozumnou cenu?Není třeba už vyměnit i kabely?

Mimochodem dík za odkaz na AUTOFAM
 Mimochodem dík za odkaz na AUTOFAM  .Svíčky jsem objednal právě u nich.Jsou to ty NGK.Cena za kus je 140kč a samozřejmě poštovné 89kč,takže je to celkem solidní
 .Svíčky jsem objednal právě u nich.Jsou to ty NGK.Cena za kus je 140kč a samozřejmě poštovné 89kč,takže je to celkem solidní  .Hlavně atˇnám to jezdí a nezlobí!!!
 .Hlavně atˇnám to jezdí a nezlobí!!! .Je to možné?
 .Je to možné? 
 měnil nebo upravoval jsi ještě něco? Nevím zda by jen svíčky měli takový vliv na spotřebu
  měnil nebo upravoval jsi ještě něco? Nevím zda by jen svíčky měli takový vliv na spotřebu  

Asi tak nějakKessler píše:Já bych řekl, že 0,4 litru je spíš statistická chyba...
 O tuto hodnotu by se to mohlo snížit pokud by Matízek měl tuning svíčky, přímé sání a chiptuning
  O tuto hodnotu by se to mohlo snížit pokud by Matízek měl tuning svíčky, přímé sání a chiptuning   což do budoucna určitě plánuji a už se na to moc těším!!!
 což do budoucna určitě plánuji a už se na to moc těším!!!   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |