Zkusí mi to někdo rozmluvit ? Nebo podpoří mně někdo z Matesářů/Zvěře spárkaté
 ?
  ?Ještě k mýmu Daewrooskeptizmu.... Od krabice za 150 tis očekávam, že mladou odveze 3x tejdně do práce a 1x měsíčně k rodičum, nic víc.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

?
  ? 

krabici
  krabici  , ale hezké a malé auto, ze slušným výkonem, které má najeto 74000 km bez jedinééééééé poruchy a doufám že to tak i zůstane. A Spark se mi také líbí. Jedině co mi vadí s přibývajícími kilometry je špatná dostupnost servisu Daewoo, zde v České Lípě. Na každou světovou stranu 50 km.
 , ale hezké a malé auto, ze slušným výkonem, které má najeto 74000 km bez jedinééééééé poruchy a doufám že to tak i zůstane. A Spark se mi také líbí. Jedině co mi vadí s přibývajícími kilometry je špatná dostupnost servisu Daewoo, zde v České Lípě. Na každou světovou stranu 50 km. Už máme vybraný rádio pro bonbónka:
  Už máme vybraný rádio pro bonbónka:
Jo, s tím zubem času jsem si to myslel taky... Tak jsem to dal bráchovi rozebrat a jsou tam akorát nálitky pro objímky, po objímkách a kabelech ani památky. Takže bych řekl, že se to dávalo jen do lépe vybavených verzí, ovládací prvky jsou ovšem univerzální, tzv. "příprava pro podsvícení".Krtek píše:V Corse to podsvětlený nemáme (asi zub času)
 Prej za moc velký poplatky za předčasný doplacení leasingů. Takže běžná věc. Koukal jsem je to 5% z nespalcený částky (min 5, max. 30 tis kč).  Pojištění sjednávaj přez jiný pojišťovny, takže bych to hodil na Generalli, jestli to půjde.
  Prej za moc velký poplatky za předčasný doplacení leasingů. Takže běžná věc. Koukal jsem je to 5% z nespalcený částky (min 5, max. 30 tis kč).  Pojištění sjednávaj přez jiný pojišťovny, takže bych to hodil na Generalli, jestli to půjde.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |