Moderátoři: Blue Lanos, pejee

----------------------------perhaps píše:Zdravím, rád bych se dověděl maximum informací o DAEWOO. Rok založení, kde je hlavní sídlo, s kým funguje spolupráce, nejzajímavější modely, výstavy, co se chystá do budoucna a tak podobně. Může te mi někdo pomoci, například nějakou www stránkou? Byl bych vám vděčný. Díky.

zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

To, myslim, neni adekvatni zdroj informaci - slovo DAEWOO jsem tam nikde nenasel ani jednou, dokonce v zemich, se kteryma ma dnesni Chevrolet neco spolecneho, podle nich nefiguruje ani Jizni Korea, coz me dost pobavilo.Vazoun píše:Zdravim nováčka " peharpse " a na této webovce sežene vše potřebné :
www.chevrolet.cz
 Taky kapitola historie pusobi dost krecovite - pisou tam o Chevroletu v Evrope od roku 1924 do roku 1965 a potom pokracuji az rokem 2004, jakoby se tech 39 let mezitim nic nedelo.
 Taky kapitola historie pusobi dost krecovite - pisou tam o Chevroletu v Evrope od roku 1924 do roku 1965 a potom pokracuji az rokem 2004, jakoby se tech 39 let mezitim nic nedelo.  Ani tam vlastne neni receno, ze Chevrolet patri pod GM...
 Ani tam vlastne neni receno, ze Chevrolet patri pod GM...  Takze je to jen cista propaganda, relevantni informace veskere zadne. Neco malo z historie DAEWOO je treba na techto ceskych strankach:
 Takze je to jen cista propaganda, relevantni informace veskere zadne. Neco malo z historie DAEWOO je treba na techto ceskych strankach: vyjmenoval jsi zde takovou spoustu
 vyjmenoval jsi zde takovou spoustu pročítal jsem je spoustu hodin
 pročítal jsem je spoustu hodin díky Ti - zdravím
 díky Ti - zdravím  " Vazoun "
 " Vazoun "  

.
. 

Teda, ze se nestydis, Vazoune, takhle se nas snazit nakazit:Vazoun píše:http://nuclearworldconflict.com/iran.html

kolego " Slame " nevinně. Nevím kde se to tu vyskytlo
 kolego " Slame " nevinně. Nevím kde se to tu vyskytlo  
  jsem z toho
 jsem z toho 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |