prasklé sklo na mém auti
Moderátor: Blue Lanos
prasklé sklo na mém auti
Čauky kluci
,dnes si tak fičím z práce,proletěl kolem mě kamion a hned za ním kamíček,který trefil mé čelní sklo tak šikovně,že v něm zustala prasklina.
Ten tahač jsem nedohnal
,poradte co dělat.Jaká je cena nového skla
?Už jsem uvažoval,že bych to nechal připojistit a třeba za dva měsíce nechám vyměnit,co
?Poradte někdo nějaký fígl,pořípadě se podělte se zkušenostmi. 
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
- Reklama
-
-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nieje bohvie čo lebo já mal ten istý príad a kamión som nahánal asi 10 km za kazdým som ho predbehol ale nezastavil naopak ma skoro prešiel tak som zastavil policajnú hleadku a dal som im číslo a opis kamióna no a dostal som takú radu že si mám zohnať dakoho kto to zoberie na seba takže neviem čo Ti v takom prípade pomôže ja som si to zaplatil z vlastného lebo aj políciu tu máme pre to aby pokutovala a nie pomáhala
Jo to sklo bolo na OPLI a prasklo po celej dlžke 
Než ti pojistí přední sklo, musíš přijet i s autem a pojišťovák si ho prohlédne, zda-li není poškozené. Pokud máš vinika a ten se přizná, že ti škodu způsobil ( o čem silně pochybuji - přichází o bonusy), máš vyhráno a škoda se hradí z jeho odpovědnostní pojistky. Pokud viníka nemáš, platíš ze svého, cena skla se pohybuje v rozmezí 5500 - 8000 Kč.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ak je problem je lepšie tu na fore najsť niekoho kto to napíše na seba a je po probleme . Ja som tak pomohol už 4 priateliom
niečo sme vypili a je dohoda. inak stratite minimum pretože poisťovňa da novemu klienovy lepšie zľavy ako staremu a tak migrujem každý rok od jedneho k druhemu a čo???
nič mam stale menšiu poistku
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: aaa
Tak tohle už v čechách nejde. Pojištovny mají propojenou databázi a jak jdeš jinam,tak už ví "co jsi zač".A přijít o bonus kvůli oknu asi nikdo nechce. To už je lepší to nechat udělat přez firemní auto,které už nemá bonus. Jo a jinak už neberou ¨úplně vše,ale jen bonus za 36 měsíců,což je 15%dolu.simone píše:ak je problem je lepšie tu na fore najsť niekoho kto to napíše na seba a je po probleme . Ja som tak pomohol už 4 priateliomniečo sme vypili a je dohoda. inak stratite minimum pretože poisťovňa da novemu klienovy lepšie zľavy ako staremu a tak migrujem každý rok od jedneho k druhemu a čo???
nič mam stale menšiu poistku
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
-
Vojta
Re: prasklé sklo na mém auti
čau Alfe,škoda že nemáš připojištění čelního skla u České pojišťovny - stojí to "jen 500" ročně - teď jsem to pojištění využil taky prasklé sklo - výměna byla u Autosklo Kalfas nebyl vůbec žádnej problém - výměna skla i s prací prý 7000!!Ještě mi poděkovali za to že u nich byla provedena výměna a dali mi na vybranou buď dálniční známku,nebo poukázku 2x500 na benzín u ÖMV - tak volba byla jasná.Je fakt že tím člověk přišel o bonus,ale když si nechá sklo vyměnit 2x ročně tak se pojistka vyplatí.A práce byla odvedená dobře - po zkouškách hadicí ani kapka v interiéru a snad ani nikde.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: prasklé sklo na mém auti
--------------------------J.Bad píše:čau Alfe,škoda že nemáš připojištění čelního skla u České pojišťovny - stojí to "jen 500" ročně - teď jsem to pojištění využil taky prasklé sklo - výměna byla u Autosklo Kalfas nebyl vůbec žádnej problém - výměna skla i s prací prý 7000!!Ještě mi poděkovali za to že u nich byla provedena výměna a dali mi na vybranou buď dálniční známku,nebo poukázku 2x500 na benzín u ÖMV - tak volba byla jasná.Je fakt že tím člověk přišel o bonus,ale když si nechá sklo vyměnit 2x ročně tak se pojistka vyplatí.A práce byla odvedená dobře - po zkouškách hadicí ani kapka v interiéru a snad ani nikde.
Kolik platíš teda celkem " Jirko " u ČP roční povinné ručení i s připojištěním?
Zdraví všechny na foru

Takže kolega co jezdí u jiné firmy by to vzal na sebe,řekl si o 1000kč,takže to je v pohodě.Máme ale problem s tím,že nevíme jak se to vyřizuje,mužete někdo poradit?Musíme volat policajty,nebo stačí když si opíšu číslo jeho pojistky a on to nahlásí na firmě?CO MUSÍM UDĚLAT PAK?Stačí zajed někam do servisu s tou jeho pojistkou,nebo musím na pojištovnu,pořípadě na kterou,jeho,nebo mojí?DÍk ALF.
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny