Ahojte potřeboval bych poradit od zkušených. Mám takový malinký problémek . Nejdou mi otevřít přední dveře od spolujezdce. Myslel jsem, že je mám zamrzlé, ale oni nejdou otevřít i když je venku nad nulou. Jde slyšet že servo od centrálu funguje -> v autě i funguje zajišťovací páčka, ta vyskočí, ale dveře nejde otevřít ani zvenčí ani páčkou ze vnitř. Můžete mi někdo poradit jak ty dveře otevřít. Děkuji
... to se mi taky jednou stalo ( vlastně už víckrát ) , žena mi vzala za kliku zevnitř při zamčených dveřích a asi se tam něco natáhlo , ani po uvolnění páčky zámku to nešlo , ani zvenku . Pomohlo několikrát odemknout a zamknout klíčem zvenku ( u spolujezdce) .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tomáš píše:... to se mi taky jednou stalo ( vlastně už víckrát ) , žena mi vzala za kliku zevnitř při zamčených dveřích a asi se tam něco natáhlo , ani po uvolnění páčky zámku to nešlo , ani zvenku . Pomohlo několikrát odemknout a zamknout klíčem zvenku ( u spolujezdce).
... no tak tahle metoda mi nepomohla. Stále se mi nedaří dveře od spolujezdce otevřít. Když zvenku použiju klíč v zámku od spolujezdce, tak celé auto zamknu, ale otočím li na opačnou stranu klíč, tak auto neodemknu (ani ostatní dveře). Slyším, že v těch dveří servo funguje, i když potáhnu zevnitř za páčku, že tam táhlo fodí...
Prosím mohl by mi někdo poradit jak se do těch dveří dostat Potřeboval bych nejraději sundat "tapecirunk" dveří, i když jsou dveře zavřeny. Předem za všechny dobré rady děkuji.
Tapecírunk u zavřených dveří nepůjde...ty šroubky jsou po straně...leda mě napadá zkusit způsob jako u starých škodovek...vzít drát a trochu tam s tím poštelovat a odemknout tu západku drátem, potom půjde sundat tapecírunk...ale nikdy jsem se s tímhle problémem nesetkal....max. při mrazu a pomohl postup jak psal Tomáš, případně odemknout zevnitř...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
ach jo
no sendat tapec neni sranda ale jde to.
v podstate doporucuji vyndat sedacku aby se ke dverim mohlo.v tapecu smerem k zadnim dverim jsou 2 plastove prychytky.ty musis vyndat.potom vyndat plast kolem vnitrni kliky jeste tam jsou 2 sroubky ale k tem se nedostanes jelikoz jsou v prostoru palubky.
tapec je narazen na plastovych prichytkach a tedy se musi tapec odspodu odtrhnout od dveri.pak uz pujde skvirou strcit ruka k zamku a zkusit nejak zahybat nebo posvitit a treba neco uvidis.
vic neporadim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil